Olavs Menn Bedrift

Tanken bak denne konkurransen er å fremme team building. Her må man fokusere på laget som helhet, lagmoral og samarbeide, og redusere ego tripper for å få hele laget til mål – og helst før konkurrentene! Det er tålmodighet, lojalitet og lagfølelse som teller og bringer resultater. Bedriftsklassen er kun beregnet for ansatte i bedriften, eller deres samboer/ barn. Alle må ta hensyn til hverandre, og under slike utfordringer kan uante kvaliteter dukke fram som en kanskje ikke ser ellers. Alle sterke team må ha en god leder. Uten dem, ingen visjoner og motivasjoner. Benytt denne unike muligheten til å sveise de ansatte enda bedre sammen! Det beste laget i hver klasse vinner fri start for et lag på fem personer til neste års ritt, plaketter – og en gedigne vandrepremie!

REGLER
Alle starter samlet, også med miks av damer og herrer. Inntil 10 ryttere på hvert lag, minimum 5 stk. Ønsker dere flere lag med, må det selekteres A lag, B lag etc. Det er tiden på femte mann i mål som teller. Hele laget må stille i like drakter. Alle på laget må jobbe i bedriften, eller være samboer el. barn av ansatte.

Olavs menn tur

Turklassen er åpen for alle lag. Kameratgjenger, foreninger, klubber eller andre konstellasjoner – men ikke sykkelklubber. Det eneste kravet er at dere må være mellom fem og ti personer. Det er tiden på 5. mann over målstreken som teller. Alle deltakere får samme individuelle registrering og premiering som i andre klasser. Dette er vårens store utfordring for vennegjengen. Ikke nøl – meld dere på!

REGLER
Alle starter samlet, også med miks av damer og herrer. Intill 10 ryttere på hvert lag, minimum 5 stk. Ønsker dere flere lag med, må det selekteres A lag, B lag etc. Det er tiden på femte mann i mål som teller. Denne klassen er åpen for alle; lag, vennegjenger etc. Egen gedigen vandre­premie til vinnerlaget. Beste lag vinner også 5 gratis start i neste års ritt.

Alle på laget må stille med lik bekledning.

Olav Digre 2-mannslag

Raumerrittet er stolte av å at vi var først ute med 2 manns lag i Norge. Her er det viktig at man hjelper hverandre underveis, passer på sin partner og kjemper sammen. Dette er en spennende klasse hvor det er tiden til 2. mann/ kvinne i mål som teller.

REGLER
Et lag kan bestå av menn, kvinner eller miks. Dere bestemmer! Selv om det et lagets tid som er avgjørende, får begge også deltakerne individuelle tider, passeringstider, deltakeroppføring og premier som alle andre. Det beste laget vinner hver sin plakett, fri start til neste års ritt. De tre beste lagene blir premiert.

Begge på laget må stille med lik bekledning.